BETAALMETHODEN

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 

- iDeal

- PayPal

- Belfius

- Bancontact

 

 iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je internetbankiert via de ING, Rabobank, ABM Amro, ABS Bank, Knab, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot bankieren dan kun je iDeal direct gebruiken. Zodra je wilt afrekenen druk je als betaalmethode iDeal in. Je selecteert je bank naar keuze waarna je vervolgens meteen word doorgeschakelt naar je bank. De iDeal betaling is vervolgens direct zichtbaar in je rekeningoverzicht. 

 

PayPal

Met paypal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet word ontvangen.

 

Belfius

Belfius is een betaalmethode voor de Belgische shoppers. Consumenten met een Belfius rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

 

Bancontact

Een zeer prettig betaalmethode voor Belgische shoppers. Je betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag dat je wilt betalen word direct van je rekening afgeschreven. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen.